EN NL

Steun ons

Wil je onderdeel zijn van onze impact?

Onze cursussen worden vaak gratis of tegen een kleine vergoeding aangeboden aan de deelnemers, maar deze kosten natuurlijk wel geld.

Alle winst van onze sociale ondernemingen gaan naar de stichting, daarnaast ontvangen we ook geld door particuliere donaties.

Alle giften zijn belastingaftrekbaar.

Bezoek Dignita

In de Dignita-restaurants worden producten verkocht die deels gemaakt zijn door onze trainees. De winst die deze sociale ondernemingen maken, gaat geheel terug naar de stichting en wordt gebruikt om de trainingen te bekostigen. Bezoek een van onze vier restaurants om te genieten van de heerlijke all day-brunchgerechten. Ga naar de website en reserveer vandaag nog je plek!

Voor bedrijven

Spreken de activiteiten van Not For Sale Nederland je aan en zou je hier onderdeel van uit willen maken? Onze locaties zijn geschikt voor feesten en partijen en kunnen hiervoor gehuurd worden. Ideaal voor het jaarlijkse kerstgala, zomerfeest of ander evenement van uw bedrijf! Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Fair Finances B.V.

Ben jij of ken jij zzp’ers in Nederland die hulp kunnen gebruiken bij hun boekhouding? Bij ons administratiekantoor maak je niet alleen je administratie een stuk gemakkelijker, je draagt ook je steentje bij aan de re-integratie van een kwetsbare doelgroep. Bezoek de website voor meer informatie en contactgegevens.

Wilt u betrokken zijn bij de uitbreiding van ons werk en helpen bouwen aan een wereld waarin niemand te koop is? Word Vriend van Not For Sale en werk mee aan het teruggeven van waardigheid en het bieden van toekomstperspectief aan onze deelnemers.

Word vriend van Not For Sale en doneer maandelijks een bedrag.

Donatie

Bedrag
Persoonlijke informatie

Betalingsinformatie

Word een vriend

  • Donatie van:
  • Als u liever een ander bedrag doneert, vul deze dan in:
  • Bankrekening (IBAN):
    Door bevestiging van deze machtiging geeft u toestemming aan Not For Sale om een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven, en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Not For Sale. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.