EN NL

Steun ons

Wij kunnen alle hulp gebruiken bij het uitbreiden van ons trainingsaanbod.
Wanneer u ons wilt steunen zijn er verschillende opties.

Doneer eenmaligDoneer maandelijks

Not For Sale traint ongeveer 40 tot 60 deelnemers per jaar. Ongeveer de helft daarvan willen wij een vervolgtraining laten doorlopen.  De basistraining kost circa €545 per persoon. Voor onder andere het onderwijs, de begeleiding en de examinering van een vervolgtraining is ongeveer €2.000 nodig per deelnemer.
De stichting is bezig met het uitbreiden van het trainingsaanbod. Not For Sale kan hiervoor alle steun gebruiken.
De stichting ontvangt geen subsidie van de overheid. Zij ontvangt inkomsten vanuit haar sociale ondernemingen, maar is daarnaast vooralsnog afhankelijk van fondsen en particuliere donaties.
Sponsor een trainee en maak haar opleiding mogelijk. Of maak met een klein bedrag al het verschil: voor €6 per maand zorgt u ervoor dat een trainee de leerwerk plek met het openbaar vervoer kan bereiken.

Word vriend van Not For Sale en doneer maandelijks een bedrag.

Wilt u betrokken zijn bij de uitbreiding van ons werk en helpen bouwen aan een wereld waarin niemand te koop is? Word Vriend van Not For Sale en werk mee aan het teruggeven van waardigheid en het bieden van toekomstperspectief aan onze deelnemers.

Word een vriend

  • Donatie van:
  • Als u liever een ander bedrag doneert, vul deze dan in:
  • Bankrekening (IBAN):
    Door bevestiging van deze machtiging geeft u toestemming aan Not For Sale om een doorlopende incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven, en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Not For Sale. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Wat hebben we nodig?

€2.000 per deelnemer voor iedere vervolgtraining

€545 per deelnemer voor de basistraining

€6,- per deelnemer per maand voor reiskostenvergoeding

€60,- per deelnemer voor werkschoenen

€50,- per maand voor reiskosten van een werkende deelnemer

€100,- per deelnemer voor een fiets

€35,- per deelnemer voor een gepersonaliseerd schort

€250,- voor een laptop

Doe een eenmalige donatie

Test

Bedrag
Persoonlijke informatie

Bezoek Dignita

In de Dignita-restaurants worden producten verkocht die deels gemaakt zijn door onze trainees. De winst die deze sociale ondernemingen maken, gaat geheel terug naar de stichting en wordt gebruikt om de trainingen te bekostigen. Bezoek onze restaurants om te genieten van de heerlijke all day-brunchgerechten. Dignita-waardebonnen om cadeau te geven zijn hier eveneens te koop.

Voor bedrijven

Partner worden

Spreken de activiteiten van Not For Sale Nederland u of uw bedrijf aan en zou u partner willen worden? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Of neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in een lezing van Not For Sale om uzelf of u medewerkers voor te lichten.

In natura sponsoring

Sponsort u liever in natura? Dat is van harte welkom! Neem contact met ons op en wij kunnen u vertellen wat onze trainingen of trainees nog nodig hebben. Doneer bijvoorbeeld een (oude) fiets zodat de trainees zich makkelijker en onafhankelijker kunnen verplaatsen.