EN NL

I am not for sale,

you are not for sale,

nobody should be for sale

Not For Sale Nederland geeft mensen die uit een kwetsbare situatie komen nieuw perspectief op de toekomst door het aanbieden van leerwerktrajecten. De leerwerktrajecten worden uitgevoerd in de Dignita Academy en in de sociale ondernemingen Dignita & FAIR.

Onze strategie

Door het opzetten van sociale ondernemingen (4 brunch restaurants en een administratiekantoor) financieren wij onze stichting en hebben wij ruimte binnen onze eigen organisatie om stage- en werkplekken te creëren voor deelnemers aan ons programma.

Het opzetten van

Sociale en zelfvoorzienende ondernemingen

Het aanbieden van

Opleidingen, werkplekken en begeleiding op maat in de Dignita Academy

Het sluiten van

Relevante partnerschappen binnen het bedrijfsleven om uitstroom mogelijkheden, stages of betaalde werkplekken te realiseren

De situatie

Not For Sale maakt zich sterk voor mensen die uit een kwetsbare situatie. Een kwetsbare situatie kan leiden tot uitbuiting.

Lees verder

Nieuws

We hebben op het moment een vacature en een stageplek:
Programma Manager Stichting Dignita
Meewerkstage Finance

De sociale ondernemingen

Onze sociale ondernemingen bestaan inmiddels uit vier ‘all day brunch’ restaurants: Dignita. In augustus 2015 openden we het eerste restaurant Dignita Vondelpark. In april 2017 hebben we een tweede locatie geopend: Dignita Hoftuin, en in het voorjaar 2020 ging ons derde restaurant Dignita Westerpark open. In 2023 hebben we ons eerste restaurant buiten Amsterdam geopend: Dignita Prins Hendrik, in Den Haag.
Gasten kunnen in onze restaurants genieten van heerlijke brunchgerechten, koffie, cocktails en verse sappen en tegelijkertijd Not For Sale Nederland steunen.
100% van de winst van de restaurants vloeit terug naar de stichting en wordt gebruikt om het trainingsprogramma te bekostigen.